MMM DÍJ PÁLYÁZAT
Dr. Matheidesz Mária a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete néhai elnöke, az Egyesület bevonásával díjat alapított idegen nyelvet oktató tanárok és nyelvtanuló diákok szakmai munkájának elismerésére.


A Díj – amelyre évente egy alkalommal lehet pályázni – oklevéllel, valamint egyszeri anyagi támogatással járó szakmai elismerés. A Díjat két külön kategóriában ítéli oda az MMM Díjat kezelő háromtagú szakmai kuratórium az idegen nyelvet oktató tanárok, illetve nyelvtanuló diákok számára. 


A szakmai kuratórium minden évben külön dönt a díj összegéről, valamint a két kategóriában kiosztandó díjak számáról. 2017-ben a Díjjal járó anyagi elismerés összege a tanár kategóriában nettó 250.000,- Ft, diák kategóriában nettó 100.000,- Ft. A Díj átadására 2017. április 22.-én, a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által rendezett éves nyelvtanári konferencia keretében kerül sor. 2017-ben a fődíjon kívül az öt legkiválóbb pályázatot benyújtó tanár számára biztosítjuk a konferencián való ingyenes részvételt.A 2017. évi pályázati kiírás részletei:

Pályázati felhívás nyelvtanároknak

Pályázati felhívás diákoknak
« vissza